Gooi het over een andere boeg: Alternatieve geneeskunde

– 13 december 2018 / Lifestyle –

Heb je een hardnekkig gezondheidsprobleem waar de reguliere arts zijn tanden op stukbijt?

Gooi het dan in 2019 eens over een heel andere boeg: neem alternatieve geneeskunde op in het zorgpakket. Misschien reageert jouw lichaam wel verassend goed op complementaire geneeswijzen.

Denk hierbij aan het verbeteren van je lichaamsenergie door massages of acupunctuur.

Het is sowieso belangrijk om ieder jaar opnieuw naar je zorgverzekering te kijken. Het kan namelijk zomaar zijn dat de zorgverzekeraar die voor jou dit jaar een goede keuze was, volgend jaar misschien helemaal niet meer bij je past.

Misschien krijg je wel de één na de andere langdurige onderhoudskuur voorgeschreven door de huisarts. Maar is jouw euvel  hiermee nog steeds niet opgelost en ben je ook klaar met het gif in je lichaam?

De complementaire geneeswijze kan jou wellicht helpen, juist als je al zoveel heb geprobeerd en je nog niet verlost bent van pijn. Bij Bruisz bieden wij verschillende therapieën die vaak vergoedt worden door de zorgverzekering.

Vergoedingen

Wanneer je gebruik wilt maken van alternatieve geneeswijzen wil je waarschijnlijk weten of je hiervoor een vergoeding kan krijgen van je zorgverzekering.

Wie vergoedt Alternatieve geneeswijzen in 2019?
Op Zorgwijzer.nl vind je een overzicht met vergoedingen voor Alternatieve geneeswijzen per verzekeraar.

Ga jij dit jaar switchen van zorgverzekeraar, of blijf je bij dezelfde? Misschien ben je er na het lezen van deze blog nog niet helemaal uit en wil je graag wat meer weten over complementaire zorg. Dat kan! Onze lifestyle coaches staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!

LEES DIT OOK EVEN

LEKKER DICHTBIJ