Een lifestyle coach? What’s in it for me?

– 5 december 2018 / Lifestyle –

Heb je behoefte aan verandering, verbetering op het gebied van jouw gezondheid, werk, studie of persoonlijke kwesties? Dan kan een lifestyle coach je helpen.  

Een Lifestyle coach helpt je bij het maken van keuzes: NEE leren zeggen tegen dat wat je eigenlijk niet wilt en JA zeggen tegen je behoeften, doelen en dromen. Jouw coach is je spiegel, jouw klankbord om je doelen te gaan halen.

What’s in it for me?

Ik hoor je denken, wat kan een lifestyle coach nu voor mij gaan doen? Ik kan het allemaal zelf!

Ja zeker, jij kan alles heel goed zelf, dat heb je immers al die jaren ook gedaan. Maar vind jij dat je kwaliteit van leven veel beter kan? Is jouw rugzak goed gevuld maar toch het gevoel dat je in een neerwaartse spiraal ben gekomen. Niets om je voor te schamen.

Leef je het leven dat ánderen van je verwachten? Misschien ben jij die echtgenote, fulltime taxidienst voor de kinderen, heb je een drukke baan, en misschien ook nog eens de zorg voor ouders. Ben je iemand verloren? Kom je in die hectiek nog wel aan jezelf toe?

Of liggen je dromen in de kelder te verstoffen? Misschien ben jij diegene die zich altijd wegcijfert ten gunste van vrienden, gezin, collega’s en vrijwilligerswerk. Tijd voor je passies is er niet. Denk je…

Of ben je nog maar net met je carrière begonnen, en je merkt dat je er doodongelukkig van wordt. Of je hebt je hele leven gedroomd van een ideaalplaatje met huisje, boompje, beestje, maar ontbreekt er naar je gevoel nog steeds iets essentieels. Wat nu?

Je lifestyle coach is een co-active coach. De coaching is gericht op wat jij echt wilt en niet je directe omgeving of wat de maatschappij van jou verlangt. De coach is het instrument die jouw laat zien.

LEES DIT OOK EVEN

LEKKER DICHTBIJ