20 minuten sporten in de pauze is het nieuwe zwart

8 november 2018 / Sport & bewegen

Lekker uitbuiken na de lunch is zo’n beetje het fijnste gevoel ever. Jezelf dwingen om te gaan sporten na je werk valt onder de categorie ‘minder fijn’.

Wij hebben daar een oplossing voor: 20 minuten BodyTec tijdens de lunch. Heb je maar een half uur pauze? Dat is geen excuus meer want dat bammetje werk je in 10 minuten echt wel naar binnen.

Ik herhaal: wij hebben de oplossing voor jou! Zodat je na je werk gewoon thuis op de bank kunt ploffen en er niet meer uit hoeft te klimmen. Dat betekent wel dat je 20 minuten van je pauze in moet leveren.

BodyTec

Een trainingsmethode waarmee je snel resultaat bereikt. In een sessie van slechts 20 minuten train je via elektrosimulatie al je belangrijke spiergroepen. Je ontwikkelt conditie, bouwt spieren op en niet te vergeten: je verbrandt vet. 20 minuten BodyTec staat gelijk aan 3 uur reguliere fitnesstraining! En is ook geschikt als je door, bijvoorbeeld een blessure, bepaalde lichaamsdelen niet mag of kunt trainen.

Moet je nog een beetje wennen aan het idee dat je een deel van je pauze op offert om te sporten? Dan hebben wij wat tips voor jou om alvast aan het idee te wennen:

Stap eens een halte eerder uit

Ik hoor je denken: Waarom zou ik een halte eerder willen uitstappen als dat betekent dat ik 15 minuten later thuis ben? Het antwoord is natuurlijk: omdat je je er beter door voelt. Dat kwartiertje wandelen verbetert je humeur. Plus, in de frisse lucht waait de stress van werk zo weg. Even een snel rekensommetje: doe dit vijf keer per week en je hebt al 75 minuten beweging in tha pocket.

Op z’n Spaans

Deze tip komt overgevlogen uit Spanje. Ga eens lekker buiten de deur lunchen. Zeker in de grote steden zit er zat in de buurt, zodat je ook niet steeds naar dezelfde (en toevallig ook meest dichtstbijzijnde) lunch toko hoeft.

Moet je op de kleintjes letten? Neem dan je zelf gesmeerde bammetje mee het park in. Geniet lekker van de buitenlucht terwijl jij je bammetje naar binnen schuift.

Durf jij het al aan? Boek dan hier een GRATIS BodyTec proefles in Oosterbeek! Echt waar, in 20 minuten sta je weer buiten.

Gratis proefles

LEES DIT OOK EVEN

LEKKER DICHTBIJ

LEES ALLE BLOGS

BLOG OVERZICHT