Een Detox voetenbad is het wondermiddel bij overgangsklachten!

– 5 september 2019 / – Mooi & gezond –

Veel vrouwen hebben tijdens de overgang last van opvliegers, angstgevoelens, slapeloosheid en concentratie- en geheugenproblemen. Hoe fijn zou het daarom zijn als er een wondermiddel is dat deze klachten vermindert?

Een Detox voetenbad inzetten bij overgangsklachten

Menstruatie helpt vrouwen om op een gezonde en natuurlijke wijze de afvalstoffen in hun lichaam af te voeren. Als je niet meer ongesteld wordt, doordat je bijvoorbeeld in de overgang zit. Dan raak je deze afvalstoffen dus ook niet meer kwijt. Je kunt dan overgangsklachten krijgen die je dagelijkse leven behoorlijk kunnen verstoren. Opvliegers, overmatig transpireren, slapeloosheid, vaginale klachten, stemmingswisselingen zijn hier voorbeelden van. 

Met een detox voetenbad, help je je lichaam om opgeslagen gifstoffen af te voeren. Een Detox voetenbad kan uitstekend ingezet worden om het lichaam te kalmeren. Een ontspannen lichaam heeft immers een stuk minder klachten.

Een detox voetenbad nemen, is een goede manier om het lichaam een handje te helpen om weer op een natuurlijke wijze afvalstoffen kwijt te raken en dus overgangsklachten te verminderen.

Wat gebeurt er dan allemaal tijdens het bezoek?

Voetenbad instellen

Tijdens een privé gesprek nemen we uitvoerig je klachten door en bekijken hoe je lichaam het best ondersteund kan worden. op basis van jouw klachten gaan we het voetenbad instellen. Dit duurt niet zo lang, dus je kunt vrijwel meteen beginnen met je Detox voetenbad behandeling.

Het voetenbad

Een Detox voetenbad duurt ongeveer een half uur. Je kunt lekker achteroverlagen terwijl je geniet van een rust momentje. De totale duur van het bezoek ligt tussen de 45 en 60 minuten.

Na het bezoek

Tijdens en na de behandeling is het belangrijk om voldoende te blijven drinken.

Het effect

Het beste resultaat behaal je door een keer per week langs te komen. Voor een blijvend effect, is het raadzaam de behandeling 5 keer te herhalen.

Goed om te weten: je kunt alleen pinnen in de salon.

Wil je langskomen voor een Detox voetenbad? Je kunt altijd, dus ook avonds én in het weekend, een afspraak maken.

Afspraak maken