Slaap je slecht? Heb je angstproblemen, ben je vermoeid of ervaar je seizoens depressies? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! 

– 08 januari 2020 / – Mooi & Gezond –

Wat wij aanbieden is een eenvoudige, efficiënte en innoverende oplossing om je welzijn terug te vinden. Hierbij maken wij gebruik van de PSiO lichttherapiebril.

De PSiO-bril

De PSiO is de eerste lichttherapiebril, uitgerust met een MP3 speler, die licht stimulatie combineert met muziek en relaxatie door stemmen.
Bij het opzetten van de bril ervaar je binnen een paar minuten al resultaat. Je focus kan niet afgeleid worden, en je voelt je dus al snel ontspannen.

Wat zijn de voordelen?

Door de PSiO herstel je sneller van een drukke dag, heb je direct de nodige lichttherapie gehad waardoor je weer positiever in het leven staat. Je mag de bril altijd gebruiken wanneer jij behoefte hebt aan ontspanning.

Diverse behandelprogramma’s

Er zijn diverse behandelprogramma’s mogelijk, gedurende de dag mogelijk, bv in de ochtend een sessie, om beter aan je dag te beginnen. Of juist voor diegene die moeite hebben met slapen.
Deze technologie wordt al meer dan 20 jaar, met groot succes gebruikt in ziekenhuizen met name om stress te verminderen bij lokale verdovingen.

Voor wie is de Psio bedoeld?

  • Ontspanning bij veel stress
  • Chronische vermoeidheid
  • Lichttherapie bij depressie
  • Burn-out klachten
  • Gemakkelijk inslapen en rustig doorslapen
  • Sneller herstellen

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar deze therapie? Vrijdag 31 januari organiseert Bruisz een informatiedag over de Psio en kan je de bril ervaren en met al je vragen terecht.
Meld je snel aan en maak gratis kennis met dit product!

Voor meer informatie kun je mailen naar: hello@bruisz.nl