Ik word gek van alle goede voornemens, jij ook? 

– 31 december 2019 / Mooi & Gezond –

Ieder jaar weer dezelfde gesprekken…..Heb jij goede voornemens, wat wil jij komend jaar anders gaan doen? Zou je niet eens stoppen met roken of een beetje aan je lichaam werken? Iedereen zit vol overgave al zijn goede voornemens op te sommen.

Maar nu heel eerlijk, ik houd mij goede voornemens voor me, en 2020 wordt mijn jaar! 

“Ik ga ervoor in 2020, wil me weer fit voelen en een paar kilootjes eraf zou ook mooi zijn. Maar wil geen dieet, iedereen die ik spreek over al die talloze diëten, het komt er altijd weer bij en vaak nog meer kilo’s dan waar je van start bent gegaan.

Maar goed, fit voelen begint toch bij voeding en beweging, en hoe moeilijk is dat eigenlijk? Nu heb ik een coach gevonden die samen met mij traint en mij ook nog de nodige voedingsadviezen geeft en éėn die mij motiveert en support”. Klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Met een blessure aan mijn schouder, was het voor mij niet eenvoudig om te gaan sporten. Branko had hiervoor de oplossing, trainen waarbij ik mijn schouder niet hoef te belasten. Ik kan juist die spieren trainen die ik wil trainen, wil je weten hoe? Lees dan even verder 

LEES DIT OOK EVEN

LEKKER DICHTBIJ