Heb jij een sinaasappelhuid, cellulitis? Dit kun je er aan doen!

– 15 augustus 2019 / – Mooi & gezond –

Veel vrouwen hebben te maken met een sinaasappelhuid, cellulitis (cellulite). Laten we vooropstellen dat er helemaal niets mis is met een sinaasappelhuid. Maar wil je je huid verstevigen zonder allerlei enge cosmetische ingrepen? Dan kan cryotherapie wonderen te verrichten.

Bijna iedereen heeft het, sinaasappelhuid, ook wel bekend als cellulite. Het zijn die kleine bobbeltjes en putjes op de billen of bovenbenen die ontstaan als het aantal vetcellen in het onderhuids bindweefsel toeneemt. Hierdoor krijg je een minder goede bloedcirculatie en kunnen vocht, vet en afvalstoffen minder goed kunnen worden afgevoerd.

Oók als je nog jong bent en zelfs ook als je heel slank bent kun je te maken krijgen met cellulite. Wel lijkt de sinaasappelhuid een echt vrouwen ongemak te zijn. En komt bij slechts 10% van de mannen voor. De huid van mannen is namelijk steviger en anders opgebouwd dan de huid van vrouwen waardoor cellulitis vooral bij vrouwen voorkomt.

Laten we vooropstellen dat er helemaal niets mis is met een sinaasappelhuid. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je er soms last van hebt. Kun je dan niets doen tegen die putjes zonder allerlei enge cosmetische ingrepen te ondergaan?

Ja er is een 100% natuurlijke oplossing!

Met extreme kou therapie kan je hele goede resultaten behalen. De kou heeft een directe invloed op het vetweefsel in ons lichaam. Er bestaan twee soorten vet: witte vetcellen (rond buik, billen en dijen) en bruine vetcellen (die ons lichaam verwarmen). Bij een cryo sauna sessie verbranden de witte vetcellen als extra brandstof voor de verwarming van het lichaam. Bovendien worden de bruine vetcellen gestimuleerd om het lichaam te verwarmen, zonder dat je ervoor hoeft te bewegen. Dit proces bestrijdt je cellulitis en val je ook nog eens af.

Bij Bruisz bieden wij de cryo sauna therapie aan, wil je meer info hierover ontvangen, bel 026 3397266 of mail naar hello@bruisz.nl

Proefsessie boeken