Zie jij er tegenop om weer te gaan sporten? Of heb je daadwerkelijk weinig tijd? Dan is Bodytec EMS echt iets voor jou!

– 7 januari 2019 / Lifestyle –

Je ontwikkelt conditie, bouwt spieren op en niet te vergeten: je verbrandt vet! En dit allemaal in 20 minuten?!

Bodytec EMS

De bodytec EMS training is een work-out van 20 minuten. De training is snel, zeer effectief en onder begeleiding van een personal trainer. De training zorgt voor een snelle en gebalanceerde spieropbouw en is geschikt voor alle  leeftijden en niveaus, dus ook voor de beginnende sporter.

Trainingsmethode

Alle belangrijke spiergroepen zoals armen, benen, billen, borst en rug worden tegelijkertijd intensief en effectief getraind. Ook zorgt de bodytec training voor een goede houding.

Bij een regelmatige training zullen je spieren versterken, wat zorgt voor een betere lichaamshouding. Je kunt hierdoor minder last hebben van lichamelijke klachten. Omdat de bodytec training erg intensief is duurt het maar 20 minuten, deze training staat gelijk aan 3 uur trainen in de sportschool.

Trainen met een blessure?

Met bodytec kan elke spiergroep apart worden aangestuurd, hierdoor kan je zelf bepalen hoe zwaar je wil trainen. En heb je een blessure? Dan kunnen we juist die spiergroep ontlasten, of zelfs uitzetten, zodat je pijnloos kan sporten.

Snel resultaat

Na ongeveer 12 trainingen zie je al resultaat, je voelt je fitter, zit beter in je vel en je voelt je sterker. Bovendien is je cellulitis afgenomen en heb je ook nog eens vet verband. Makkelijk genoeg toch?

Boek nu je eerste GRATIS proefles!

LEES DIT OOK EVEN

LEKKER DICHTBIJ

LEES ALLE BLOGS