Maandhoroscoop september 2019: zo kom je gezond de maand door!

– 1 september 2019 / Horoscoop –

Iedere maand weer een nieuwe maandhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat, ook op het gebied van jouw gezondheid. Je leest hem hier!

Door blogger en Astrologe: Pauline Gerritsma

MAAGD

23 augustus – 22 september

De kans dat je deze maand op een mooie, blijvende vriendschap stuit op je werk is groot. Dit wordt een innige vriendschap. Ook sluit ik niet uit dat sommige Maagden de maand zelfs de liefde van hun leven ontmoeten via het werk. Een prachtige maand dus voor de Maagd met een nieuwe vriendschap of zelfs nieuwe liefde. Voor de Maagd die zonder baan, wees niet getreurd, deze vriendschap of liefde kan zich ook aandienen via een cursus en opleiding die werk gerelateerd is. Klein aandachtspuntje is deze maand het spijsverteringskanaal. Probeer regelmatig te eten en zeker even niet té gekruid.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Maagd.

Ontdek

WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

De Weegschaal steekt veel energie in het werk en de collega’s. Soms lijkt het wel dat Weegschaal deze maand getrouwd is met het werk. Maar ook thuis wordt er over werk gesproken en vindt de Weegschaal de mening van de partner belangrijk. In deze drukke maand is het belangrijk om in balans te blijven Weegschaal! Zorg dat je voldoende tijd neemt om te ontspannen, neem bijvoorbeeld eens een massage. Mocht je toch niet helemaal los kunnen komen van het werk en ervaar je stress, maak dan eens een afspraak met een lifestyle coach.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Weegschaal.

Ontdek

SCHORPIOEN

23 oktober – 22 november

De schorpioen voelt deze maand haarfijn aan, hoe de vork in de steel steekt. Initiatief weet hij of zij wie hem gunstig gezind is en wie een verborgen agenda heeft.

Contacten met broers en zussen lopen iets wat moeizaam, omdat de Schorpioen zijn of haar best doet het zakelijk en ordelijk te houden, maar deze maand te maken heeft met voorgevoelens en een sterke intuïtie. Het is lastig om deze twee dingen samen te combineren. Als ik jou was, zou ik op je intuïtie vertrouwen Schorpioen. Dit heb je vaker goed dan fout. Daarnaast vermoed ik wat onmin tussen broers en zussen om een oud kledingstuk of kleine erfenis. Ook hierin volg je gevoel Schorpioen.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Schorpioen.

Ontdek

BOOGSCHUTTER

23 november – 21 december

De Boogschutter voorziet graag in zijn of haar eigen levensonderhoud. De Boogschutter zit dan ook om het benodigde inkomen bij elkaar te verdienen. De boogschutter heeft hoge idealen om dit geld te verdienen maar ook over hoe het te spenderen.

Begin van de maand liggen jij en je partner met elkaar in de clinch over hoe het geld verdient moet worden. Jullie belangen lopen nogal uiteen. De thuissituatie zal dus even overtuigt moeten worden van je financiële plannen, maar dat gaat je vast lukken. Eind van de maand gaat het zeker lukken door inmenging van een vriend of vriendin, deze weet de neuzen weer een kant op te krijgen.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Boogschutter.

Ontdek

STEENBOK

22 december – 20 januari

De Steenbok is van nature al erg gewetentrouw en ambitieus, maar deze maand wilt de Steenbok dit ook duidelijk maken op zijn of haar werk. De Steenbok zoekt erkenning voor zijn of haar inzet en betrouwbaarheid. Deze erkenning ziet de Steenbok als bevestiging dat zijn of haar manier van organiseren en regelen er mag zijn. Deze erkenning wilt de Steenbok inzetten om een stukje verder te komen op de werkvloer. Dit kan zijn in de vorm van een vast contract of een promotie. In ieder geval wilt de Steenbok duidelijk resultaat in zijn of haar carrière planning zien. Mocht je als Steenbok nog geen idee hebben van wat jij wilt op het gebied van carrière dan kan een astroloog je vast verder helpen. Deze kan feilloos jouw talenten in kaart brengen.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Steenbok.

Ontdek

WATERMAN

21 januari – 18 februari

Een lastig dilemma voor de Waterman op het werk deze maand. Er moet een persoonlijke keuze worden gemaakt tussen het helpen van een collega of aan je eigen carrière werken. Vooral einde van de maand heeft de Waterman het daar moeilijk mee omdat hij of zij de vriendschap van deze collega niet wilt verliezen. Kiezen voor het belang van je collega houdt in dat je jezelf te kort gaat doen Waterman. Gelukkig loopt het in de liefde prima. Door de steun en vriendschap van je partner kom je vast wel tot de juiste beslissing.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Waterman.

Ontdek

VISSEN

19 februari – 20 maart

De Vis denkt deze maand vaker terug aan het ouderlijk huis en hoe dit zijn of haar gedrag beïnvloed. Deze invloed vanuit het ouderlijk huis wordt het meest duidelijk op het werk, hoe men zijn geld verdient en zich hierin laat leiden door emoties op het werk deze maand. Deze emotionele blokkade zorgt er ook voor dat je wat minder creatief met uitdagingen op het werk. De Vis onderzoekt zijn of haar verleden en de band met eigen ouders om ervan te leren en toe te passen op de huidige situatie. Kortom werk aan de winkel voor de Vis. Sommige Vissen kunnen hierbij wel wat hulp gebruiken.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Vis.

Ontdek

RAM

21 maart – 19 april

De Ram zoekt een manier om zijn of haar talenten als organisator of manager te ontwikkelen. De Ram wilt graag aan de buitenwereld laten zien dat hij of zij succesvol is en leiding kan geven. Het stukje impulsiviteit van de Ram, kan nog wel eens even in de weg zitten bij het lange termijn plannen. Sommige zaadjes moeten eerst in de week worden gezet voordat je ze kunt oosten. Het stukje ongeduld is trouwens nergens voor nodig Ram, de dingen gaan deze maand sowieso vrij soepel en zoals geplant. Eind september lukt het ook de Ram om wat creatiever met de pl