Maandhoroscoop september 2019: zo kom je gezond de maand door!

– 1 september 2019 / Horoscoop –

Iedere maand weer een nieuwe maandhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat, ook op het gebied van jouw gezondheid. Je leest hem hier!

Door blogger en Astrologe: Pauline Gerritsma

MAAGD

23 augustus – 22 september

De kans dat je deze maand op een mooie, blijvende vriendschap stuit op je werk is groot. Dit wordt een innige vriendschap. Ook sluit ik niet uit dat sommige Maagden de maand zelfs de liefde van hun leven ontmoeten via het werk. Een prachtige maand dus voor de Maagd met een nieuwe vriendschap of zelfs nieuwe liefde. Voor de Maagd die zonder baan, wees niet getreurd, deze vriendschap of liefde kan zich ook aandienen via een cursus en opleiding die werk gerelateerd is. Klein aandachtspuntje is deze maand het spijsverteringskanaal. Probeer regelmatig te eten en zeker even niet té gekruid.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Maagd.

Ontdek

WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

De Weegschaal steekt veel energie in het werk en de collega’s. Soms lijkt het wel dat Weegschaal deze maand getrouwd is met het werk. Maar ook thuis wordt er over werk gesproken en vindt de Weegschaal de mening van de partner belangrijk. In deze drukke maand is het belangrijk om in balans te blijven Weegschaal! Zorg dat je voldoende tijd neemt om te ontspannen, neem bijvoorbeeld eens een massage. Mocht je toch niet helemaal los kunnen komen van het werk en ervaar je stress, maak dan eens een afspraak met een lifestyle coach.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Weegschaal.