Maandhoroscoop oktober 2019: zo kom je gezond de maand door!

– 1 oktober 2019 / Horoscoop –

Iedere maand weer een nieuwe maandhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat, ook op het gebied van jouw gezondheid. Je leest hem hier!

Door blogger en Astrologe: Pauline Gerritsma

WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

De Weegschaal ziet veel onrecht in zijn of haar vriendenkring en praat hier graag over met ze. De Weegschaal wilt daar ook graag iets mee doen. 

Zodoende overweegt de Weegschaal een cursus of opleiding in sociaal recht. Of denkt erover na zich aan te sluiten bij een politieke partij die dit onrecht bestrijdt. De partner wordt hierbij je grootste fan of zelfs medestrijder tegen onrecht. 

Het proces kost veel energie van je Weegschaal, hou daarom je lichaam op peil door extra veel water te drinken en af en toe een reinigingskuurtje voor je darmen.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Weegschaal.

Ontdek

SCHORPIOEN

23 oktober – 22 november

De Schorpioen loopt een beetje tegen de grenzen aan van de werkplek. Zo heeft de Schorpioen van nature een scherpe blik en weet door de juiste vragen te stellen snel een probleem helder te krijgen en knelpunten te ontrafelen. Helaas zitten niet alle werkgevers hierop te wachten. Regeltjes belemmeren de Schorpioen om uit de verf te komen op de werkplek. 

De Schorpioen die nog een werkplek zoekt, loopt ook tegen dit soort regeltjes aan. Hiermee bedoel ik werken in combi met uitkering, of functie die je aan kunt maar het diploma voor mist. 

Op persoonlijk vlak vindt de Schorpioen het deze maand leuk o