Maandhoroscoop oktober 2019: zo kom je gezond de maand door!

– 1 oktober 2019 / Horoscoop –

Iedere maand weer een nieuwe maandhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat, ook op het gebied van jouw gezondheid. Je leest hem hier!

Door blogger en Astrologe: Pauline Gerritsma

WEEGSCHAAL

23 september – 22 oktober

De Weegschaal ziet veel onrecht in zijn of haar vriendenkring en praat hier graag over met ze. De Weegschaal wilt daar ook graag iets mee doen. 

Zodoende overweegt de Weegschaal een cursus of opleiding in sociaal recht. Of denkt erover na zich aan te sluiten bij een politieke partij die dit onrecht bestrijdt. De partner wordt hierbij je grootste fan of zelfs medestrijder tegen onrecht. 

Het proces kost veel energie van je Weegschaal, hou daarom je lichaam op peil door extra veel water te drinken en af en toe een reinigingskuurtje voor je darmen.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Weegschaal.

Ontdek

SCHORPIOEN

23 oktober – 22 november

De Schorpioen loopt een beetje tegen de grenzen aan van de werkplek. Zo heeft de Schorpioen van nature een scherpe blik en weet door de juiste vragen te stellen snel een probleem helder te krijgen en knelpunten te ontrafelen. Helaas zitten niet alle werkgevers hierop te wachten. Regeltjes belemmeren de Schorpioen om uit de verf te komen op de werkplek. 

De Schorpioen die nog een werkplek zoekt, loopt ook tegen dit soort regeltjes aan. Hiermee bedoel ik werken in combi met uitkering, of functie die je aan kunt maar het diploma voor mist. 

Op persoonlijk vlak vindt de Schorpioen het deze maand leuk om eens zichzelf extra verzorgd te presenteren met een nieuw kapsel of getrimde baard en een leuke outfit.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Schorpioen.

Ontdek

BOOGSCHUTTER

23 november – 21 december

De Boogschutter geniet enorm van werken vooral als zijn of haar kennis wordt gewaardeerd door collega’s. De Boogschutter ziet werk dan ook als sociale status. 

Helaas kan de Boogschutter deze maand wat tegenslag ondervinden op het werk, mogelijk een andere functie invulling of minder uren. Of in het ergste geval een verlies van de baan. Doordat de Boogschutter dit ziet als verlies van sociale status kan de Boogschutter er eind van de maand wat meer moeite mee krijgen om dit te verwerken. Hij of zij voelt zich wat onbegrepen en eenzaam in dit proces. 

Eind van de maand stelt de Boogschutter zijn of haar idealen over het hebben van een mooie functie bij. Mocht je merken dat je het niet helemaal alleen red om uit deze dip te komen, denk dan eens aan mindfulness.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Boogschutter.

Ontdek

STEENBOK

22 december – 20 januari

De Steenbok loopt net als de Boogschutter een beetje vast in zijn of haar werk. Dit komt bij de Steenbok voornamelijk doordat je je onder gewaardeerd voelt op het werk. Tevens zie je je werk als onderdeel van wie je bent en niet als wat je doet. Dit geeft een gevoel van onrust en een gevoel van niet begrepen te worden door je werkgever en je omgeving. Gelukkig kun je hier goed over praten met je collega’s, zij zijn je tot steun en geven jou nieuwe inzichten. Neem deze maand wel op tijd rust en mocht je slecht slapen ga dan een langs een slaapcoach.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Steenbok.

Ontdek

WATERMAN

21 januari – 18 februari

De Waterman is populair en gek op zijn of haar vrienden. De vriendschappen vindt hij of zij ook onder de collega’s. Deze maand is de waterman juist tegen de collega’s erg kritisch. Dit zijn ze niet van hem of haar gewent. Het dubbele is dat juist deze maand de Waterman veel plezier en lol wil maken. Een creatief persoon helpt je een omslag te maken en weer wat vrolijkere collega te worden.

Verder een prima maand voor de waterman om toekomst plannen te maken.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Waterman.

Ontdek

VISSEN

19 februari – 20 maart

Het lijkt erop dat de Vis bezig is met een zoektocht naar balans tussen werk, gezin, afkomst en inkomen. De laatste tijd droomt de Vis regelmatig over zijn of haar ouders. De Vis ontdekt dat hij of zij nu zelf een rol heeft als volwassenen binnen een eigen gezin (of samenleving) die sterk lijkt op die van zijn of haar ouders. Met name het verzorgende maar het geestelijk willen beschermen van haar of zijn dierbaren tegen leed. 

De Vis, die waarschijnlijk al in de zorg werkt, krijgt er extra verzorgende taken bij. De Vis vindt het deze maand lastig om daar ook de juiste vergoeding voor eisen van de werkgever. Het gevolg is dat je je taken met minder plezier en soms met weerstand gaat uitvoeren. Probeer dit te voorkomen Vis want dit is roofbouw op je gestel.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Vis.

Ontdek

RAM

21 maart – 19 april

De Ram is erg serieus als het op zijn of haar baan aankomt. Maar ook als collega is het een serieuze collega. Zo wilt de Ram niet afgeleid worden en zich deze maand helemaal kunnen concentreren op een langdurig project op zijn of haar werk.

Daarnaast wilt de Ram deze maand ook van de thuissituatie medewerking om te kunnen overwerken als dit nodig is om het project af te krijgen. Juist op dit laatste punt twijfelt de Ram of hij of zij de thuissituatie niet te kort doet. Later deze maand komt ook de twijfel over deze baan om de hoek kijken. De Ram denkt na over het op langer termijn veranderen van functie om wat meer thuis te kunnen zijn.

Al met al een drukke maand voor de Ram. Let daarom even wat meer op je voeding, want dat is van grote invloed op je weerstand. Eventueel kun je gebruik maken van voedingssupplementen. kijk daarvoor eens op onze site.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Ram.

Ontdek

STIER

21 april – 20 mei

De Stier kan meer tijd en aandacht geven aan het gezin en met name aan de kinderen als die er zijn. Dit