Maandhoroscoop december 2019: zo kom je gezond de maand door!

– 1 december 2019 / Horoscoop –

Iedere maand weer een nieuwe maandhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat, ook op het gebied van jouw gezondheid. Je leest hem hier!

Door blogger en Astrologe: Pauline Gerritsma

BOOGSCHUTTER

23 november – 21 december

De Boogschutter gaat met stevige plannen het nieuwe jaar in. De Boogschutter kiest voor een zakelijkere opstelling en probeert emoties en werk professioneel gescheiden te houden. De Boogschutter wilt van af nu professioneel en een vleugje idealisme het werk gaat doen.

Tevens laat de Boogschutter zien wat hij of zij in huis heeft op het gebied van kennis en opleiding. Hierbij stelt hij of zij zich iets wat dominant op. Wij kunnen dus een strijdbare en ambitieus Boogschutter verwachten de komende. Kijk deze maand wel even uit voor ontstekingen.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Boogschutter.

Ontdek

STEENBOK

22 december – 20 januari

De Steenbok voelt zich een beetje eenzaam en alleen. Dit komt mede door eigen toedoen. De Steenbok trekt zich terug om ideeën te overdenken. Later deze maand komt de Steenbok naar buiten met haar of zijn ideeën. De Steenbok voelt namelijk al een tijdje een soort roeping om mensen te gaan helpen. Dit gaat de Steenbok ook daadwerkelijk doen. Hij of zij maakt contact met goede doelen en of andere hulpverleners en probeert via hun een plekje te veroveren in het goede doel of hulpverleners circuitje. De Steenbok stuit het jaar positief af voor zichzelf en anderen.

Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen, Steenbok.