Branko | Personal trainer

‘Ik maak sporten leuk’

Branko:’ Ik snap dat de stap naar een sportschool groot kan zijn. Je vindt bijvoorbeeld sporten niet leuk, je heb te weinig tijd, je ziet er tegenop vanwege gebrek aan conditie of je hebt overgewicht waardoor het sporten moeizaam gaat. Daar ga ik verandering in brengen samen met jou.’

Ben jij klaar voor Branko?

Ik ga ervoor zorgen dat het sporten weer leuk en gemakkelijk wordt want iedereen kan sporten, ook jij! Je lichaam heeft namelijk beweging nodig om fit en gezond te blijven. Is jouw doelstelling daarnaast afslanken, kracht opbouwen of conditie verbeteren, dan stemmen we het programma daarop op af. Wil je gewicht verliezen dan kijken we daarnaast ook naar de voeding. Bruisz is een prettige omgeving om aan je fitheid te werken. Je traint alleen of in kleine groepjes in een ruimte die inspireert en op apparatuur waarmee je snel resultaat bereikt.

Hoe win ik tijd in 2018?

‘Geen tijd om te sporten’ is verleden tijd. Het is zelfs mogelijk om tijd te winnen met sporten. Ik hoor je denken ‘leg uit’.

Bodytec EMS
Bij Bruisz train je volgens de Bodytec EMS trainingsmethode. Bodytec EMS werkt op basis van elektrostimulatie. Je krijgt speciale kleding waaraan we elektroden aan de apparatuur koppelen. Alle belangrijke spiergroepen (armen, benen, billen, borst en rug) worden dus tegelijkertijd intensief en effectief getraind. Door de elektrostimulatie worden ook de onderliggende spieren gestimuleerd. Hierdoor verbetert je stofwisseling, bouw je snel spieren op en verstevigt je huid. Deze persoonlijke training met Branko duurt slechts 20 minuten maar staat gelijk aan 3 uur fitness. Je wint dus 2,5 uur aan tijd!

Aan de slag met Branko

De voordelen van BodyTec

 • Maximaal effect:
  150 x meer spiersamentrekkingen dan een gewone training
 • Korte inspanning
  20 minuten training staat gelijk aan 3 uur reguliere fitnesstraining
 • Snel resultaat
  2 keer trainen in 10 dagen. Na 12 trainingen merkbaar resultaat
 • Gericht trainen
  Trainen met een blessure mogelijk

Niet zo’n fan van elektrostimulatie? Ook Personal Training van Branko is een goede manier om snel progressie te boeken.

Personal training
Branko maakt speciaal voor jou een trainingsprogramma al dan niet aangevuld met voedingsrichtlijnen. Vervolgens plan je de personal trainingen in wanneer het jou uitkomt. Je krijgt bovendien oefeningen mee die je thuis gemakkelijk uit kunt voeren. Met personal training heb je snel resultaat. Het is bovendien ook nog eens leuk!

De voordelen van Personal training

 • Volledig op jou gericht
 • Snel en effectief

 • De stok achter de deur

 • Plezierig en leuk

Reviews